Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk elsősorban villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokkal és munkavédelemhez kapcsolódó mérésekkel, tanácsadással foglalkozik, ezeken a területeken szeretnénk a tudásunkat és tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítani.
A felülvizsgálatok területén a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig, magánszemélyek igényeitől a társasházakig egyaránt végzünk érintésvédelmi, tűzvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatokat.
Igény szerint ellenőrizzük akár a gazdát cserélő ingatlan hálózatát, lakókocsik érintésvédelmét, de foglalkozunk irodai vagy egyéb munkaterületek megvilágításmérésével is.
Munkánkat mindig az aktuális szabványok előírásai szerint a hatósági ellenőrzés igényeinek megfelelően végezzük. A felülvizsgálatok során arra törekszünk, hogy megrendelőinknek a szükséges jegyzőkönyv és minősítő irat a lehető legrövidebb időn belül a rendelkezésére álljon.
Az elvégzett munkáinkra természetesen garanciát vállalunk.
Kollégáink bármilyen szakmai kérdés vagy felmerülő probléma esetén szívesen segítenek a megfelelő megoldás megtalálásában.

Az árajánlat készítése, amennyiben az helyszíni bejárással, illetve több napos mérnöki munkával jár, nem ingyenes. Az ilyen ajánlatkérések esetén telefonos vagy személyes egyeztetés során alakítjuk ki a feltételeket. Természetesen az árajánlatkészítés díja a megrendelt munkából levonásra kerül!

Üdvözlettel:
Georgiev Alexander
tulajdonos